Zaalvoetbalvereniging Ommen

ZVO 2

Eerste 3 punten voor Hogenkamp!

Eindelijk! De eerste 3 punten voor Hogenkamp!

Plotseling was daar eind april 2017 de toezegging: De grote Michel Hogenkamp van Ozc 2 gaat de overstap maken naar de zaal, naar echt voetbal, naar Zvo 2!

Weken, zo niet maanden onderhandelingen gingen er aan vooraf. Er werd gepraat met Michel in nuchtere toestand, Michel in aangeschoten toestand en ( en zo zullen veel mensen hem herkennen) Michel in zeer beschonken toestand, nooit gaf hij toe.

Via zijn vrouw Melanie werden vervolgens de volgende pogingen gewaagd, met beloften als: “Dan is ie elke zaterdag lekker thuis” en “Zaalvoetbal is veel goedkoper” werd Melanie figuurlijk bewerkt. Ook dit had geen positief effect op Michel zo leek het.

Tot dus eind april, Michel was voor de 5e x tijdens seizoen 2016-2017 wezen kijken bij (destijds nog) ZVO 3 en was dusdanig verrast door het hoge niveau en de enorme snelheid van het spelletje dat hij zichzelf daar wel tussen zag shinen. Ook het na drinken beviel hem wel, de traditie van een blikje bier in de kleedkamer na een gewonnen wedstrijd zag Michel als een pluspunt en de pilsjes in cafe de Herberg maakten hem helemaal wild! Zaalvoetbal is meer dan alleen een bal rondspelen! Het is ook bier drinken en bitterballen eten mits je niet tussen Bas en Bonen zit!

Zo kwam er dus de dag dat Buiter een appje binnen kreeg:

Vr 28 apr.

Michel: Hey Sander

Sander: Hey Michel hoe ist?

Michel: Goed, ik heb een vraag: Als ik komend seizoen 11x de shirts, broekjes en sokken was mag ik dan bij jullie in het team komen voetballen?

Sander: Joooo dat is top nieuws man! Eindelijk om? Ik vind 11x wel vaak, laten we zo afspreken: Als jij na jouw 3e gespeelde competitiewedstrijd nog geen overwinning behaald hebt dan moet je 11x wassen want dan breng je ons ongeluk als titelkandidaat!

Michel: Top! Ik heb jullie vaak zien voetballen, als het goed is worden we fluitend kampioen dus die weddenschap durf ik aan! Bedankt man kan ik me aanmelden via de website?

Sander: Ja dan even je foto enz. opsturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en alles komt goed

Michel: Bedankt man! Super blij mee!

En zo geschiedde, Michel werd lid… Het seizoen 2017-2018 zou zijn eerste seizoen worden in de zaal waarin als doelstelling geformuleerd werd: Meedoen voor het kampioenschap en ver komen in de beker.

De eerst wedstrijd voor de beker was uit naar Dalfsen 2, hierover is geen verslag geschreven dus de uitslag moge duidelijk zijn.

De eerste wedstrijd in de competitie was thuis tegen Marktzicht, hierover is een verslag geschreven dus winst. Saillant detail: Michel was er niet bij.

De tweede, derde en vierde competitiewedstrijden werden niet omschreven in een verslag dus ook hier is de uitslag te raden. Dit is uiterst jammer want er had een leuke anekdote in vermeld kunnen worden over een stapweekend in Groningen met de vriendengroep waarin Michel gevonden werd in een winkeletalage met ………. Helaas de wedstrijden gingen verloren dus geen mooi verhaal.

Dan eindelijk: Dinsdag 7 november HHC 3 uit. 1-3 winst met aan Ommer zijde een uitblinkende Michel! Wat een passing, wat een souplesse! De man die nog 10x moet wassen speelde de wedstrijd van zijn leven en zag dit beloond met een fantastische assist! Na een 0-0 ruststand werd Michel meegezogen in het hoge niveau dat ZVO 2 de tweede helft op de mat neerlegde en bewees hij dit prima aan te kunnen! Na de wedstrijd konden we dan eindelijk eens aan het bier in cafe de Herberg met een lach op ons gezicht en blijven zitten tot de man met de hamer.... *herstel* langs kwam. 

Dit seizoen meer van Michel zien? Zoek dan op Facebook of kom naar de Carrousel om deze bescheiden slager live in actie te zin bij ZVO 2!

Sponsoren