Zaalvoetbalvereniging Ommen

ZVO 2

Ontketende Veneberg neemt Zvo/de Herberg 2 bij de hand

Ontketende Veneberg neemt Zvo/de Herberg 2 bij de hand.

Na het beker-echec in Dalfsen kreeg ZVO2 afgelopen maandag de kans de vervelende smaak van de smadelijke nederlaag weg te spoelen.

Zonder nieuwe vedette Michiel Hogenkamp, maar met de van een blessure herstelde Nico Daman op doel, Babe, Frans en Bernhard achterin, middenveld met Veen en Flim en aanval met Tak en Buiter trad het 2e aan tegen Marktzicht 1.

Marktzicht 1 is een ploeg met vaardige slimme voetballers, fysiek staan ze hun mannetje maar voetballend ook zeker geen slechte ploeg, helaas voor hen speelde Zvo2 een prima/uitstekende wedstrijd.

De eerste 15 minuten liet Zvo de bal gaan en kon Marktzicht niets anders doen dan achter de bal aan lopen. Alles kwam aan, kansen werden gecreeerd en via Veneberg en Buiter stond al snel de 3-0 voorsprong op het bord (2x Veneberg, 1x Buiter).

Als Marktzicht er al door kwam stond of lag een uistekend keepende Daman in de weg, Na 15 minuten verdween de organisatie bij de Ommer trots en wist Marktzicht tot 2x te profiteren van onoplettendheid aan Ommer kant wat resulteerde in een 3-2 ruststand.

Vlak na rust kwam het hoogtepunt van de wedstrijd: Een dribbel zoals Maradona tegen Engeland en Messi tegen Getafe. Bij de eigen achterlijn kreeg Veneberg de bal aangespeeld, een korte 1-2 waarbij hij de bal iets te diep leek te krijgen langs de zijlijn leek een einde te maken aan de aanval. Tot de Turbo even aanging, 2 tegenstanders werden langs de zijlijn gepasseerd en al glijdend schoot Veneberg de bal over de keeper in de verre hoek, Wereldgoal!

Ondanks dit staaltje voetbalkunst wist Marktzicht toch nog terug te keren tot 4-3 tot Frans en Flim met prima doelpunten de nekslag uit deelden. Ook Tak kreeg zijn gezochte goal, na 11 x een medespeler te negeren die in betere positie stond was daar in de laatste fase van de wedstrijd dan eindelijk zijn moment! Een intikker op maat gegeven door Flim zorgde voor opluchting bij Tak, niet minder gescoord dan Flim!

Al met al een zeer sterke wedstrijd van ZVO/De Herberg 2 waarin vertrouwen getankt is voor de uitwedstrijd tegen DKB1 volgende week woensdag.

Vergeten we nog iets te benoemen? Nee volgens mij staan er geen teamfeestjes, geboortes of huwelijken in de planning bij Zvo2 dus alles rustig….

Sponsoren