Zaalvoetbalvereniging Ommen

ZVO 2

ZVO 2 onder de indruk van nieuwe sponsor Vechtdal accountants

Nieuw seizoen, nieuwe ronde nieuwe kansen dat was het motto voor de aftrap van de 1e wedstrijd tegen ZVE 1 uit Elburg. Dit werd gedaan zonder Alexander (vloertje leggen in de winkel), Andre (geblesseerd door ongeoorloofde sportactiviteit buiten het zaalvoetbal) en Spanky (wil zijn eerste wedstrijd in de nieuwe shirts thuis spelen).
Er werd in het begin van de wedstrijd waarschijnlijk teveel aan het motto gedacht en aan het feit dat de doelstelling: een top 6 klassering, nu reeds al binnen is aangezien we maar met 6 teams in competitie zijn.....
Waar ZVO zeer zwak begon lieten de Elburgers zien dat ze dat ze niet alleen graag wilden winnen maar individueeler ook de spelers voor hebben om bijna elke kans doeltreffend af te ronden. Dit alles resulteerde in 7-0 ruststand. In de rust werd gerevereerd aan de calculatie kunsten van onze sponsor. Als we zo door zouden gaan zou het duel in 14-0 eindigen....

In de tweede helft konden we iets meer op elkaar rekenen en stond er nadat na 50 minuten de balans werd opgemaakt een 10-0 stand op het scorebord.

Volgende motto wordt nu, uithuilen en opnieuw beginnen. Dit zal aanstaande maandag moeten gebeuren in de 1e bekerwedstrijd tegen ASVD Dronten 2.

Sponsoren