Zaalvoetbalvereniging Ommen

ZVO 1

ZVO 1 is ongeslagen status kwijt

Om 20.00 stond woensdagavond de uitwedstrijd tegen angstgegner Drienerlo op het programma, ZVO heeft het traditiegetrouw altijd moeilijk in de universiteitssporthal van Twente. ZVO arriveerde aan de late kant en de voorbereiding verliep hierdoor niet optimaal, de scheids gaf snel te kennen dat hij wilde beginnen en dat gebeurde dus ook. Om het ontbreken van Marco en Jasper op te vullen deden Alexander en Erik H mee, dank daarvoor.

In de beginfase kreeg ZVO kleine mogelijkheden, maar was het voornamelijk Drienerlo dat het spelbeeld bepaalde en ook kreeg de thuisploeg de beste mogelijkheden. Het was, misschien door de voorbereiding, een gezapige vertoning van de roodhemden. Er was weinig beweging, de organisatie stond niet zoals het zou kunnen en er werden ook nog veel individuele fouten gemaakt. Zodoende kwam Drienerlo op 1-0, op 2-0, op 3-0 en zelfs op 4-0.

ZVO deed na rust wat terug en begon opportunistischer te voetballen, dit pakte goed uit en de kansen werden groter. Het aanvallendere spel zorgde voor de eerste goal van de uitploeg. Erik H wist met een strakke bal Erik S te vinden, die de bal de touwen in werkte, 4-1. Daarna ging Mark meevoetballen en werden de mogelijkheden groter. Uit een vrije trap schoot Mark vernietigend hard de 4-2 binnen. Later kreeg Mark nog enkele kansen om te scoren, maar de doelman van Drienerlo stond sterk te keepen. Het zorgde er voor dat het kwartje uiteindelijk toch Drienerlo’s kant op viel. De Twentenaren maakten het verschil zelfs nog iets duidelijker, door in de slotfase nog de 5-2 op het bord te zetten.

Volgende week vrijdag krijgt ZVO weer een kans om de nederlaag door te spoelen. Dan wordt er uit in Lichtenvoorde gespeeld tegen LZV.

Sponsoren