Zaalvoetbalvereniging Ommen

ZVO 1

ZVO1 schiet weinig op met gelijkspel

ZVO 1 - FC 't Hoekje 1 (1-1)

Maandagavond stond de voltallige selectie van ZVO klaar om de 3 punten te pakken tegen degradatiekandidaat FC 't Hoekje 1. Na de nederlaag tegen Sparta Enschede, was de volle buit nu zeer welkom.

't Hoekje begon compact en liet ZVO het spel maken. Dit zorgde er voor dat de Ommenaren de tijd en ruimte kregen om aan te vallen. Grote kansen kwamen er niet, ZVO had moeite om het baltempo hoog te houden. Ook was er weinig beweging zonder bal, waardoor een statisch spel er voor zorgde dat beide teams weinig kansen kregen. Uiteindelijk was het Ruben die de ban brak. Met een lage punter wist hij de keeper van 't Hoekje eindelijk te verrassen, 1-0. ZVO kreeg daarna via Rick en Allard nog twee mogelijkheden, deze werden echter niet benut. Met een kleine voorsprong mocht ZVO de rust in gaan.

De tweede helft liet hetzelfde spelbeeld zien. ZVO kreeg mogelijkheden, geen grote kansen. 't Hoekje wist ook nauwelijks door te dringen tot de goal van Mark, waardoor hij weinig in actie hoefde te komen. Ruben kreeg opnieuw een grote kans, maar de keeper stond dit keer wel in de weg. 't Hoekje kreeg daarna, door slordig uitverdedigen van ZVO, wel de kans om een doelpunt te maken. Met een in de schoot geworpen doelpunt werd de stad teruggebracht tot 1-1. Nadat een veelbelovende aanval van ZVO werd onderbroken, mocht 't Hoekje in de slotfase verder met een man minder. De blauwhemden speelden deze man-meer-situatie echter zo slecht uit, dat er niet uit gescoord werd. Kortom: onnodig puntenverlies voor ZVO. Aankomende woensdag wordt er uit gespeeld tegen ESA.

Sponsoren