Sponsor uitgelicht
Zaalvoetbalvereniging Ommen

Sponsor Uitgelicht - StandOut reclame

 

StandOut Reclame helpt ondernemers

 StandOut                      

Ondernemers laten veel marketingkansen liggen. Om deze reden besloten Jorin van Vilsteren en Jeroen Hogenkamp, iets meer als een jaar geleden een bedrijf te starten.

Met StandOut Reclame helpen Jeroen en Jorin ondernemers met hun reclame en marketing activiteiten. "We waren beide net afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie van Hogeschool Windesheim te Zwolle. Hier hebben we veel kennis opgedaan over traditionele- en online reclame. We zien dat veel bedrijven niet alle mogelijkheden kennen en daardoor veel kansen laten liggen. Hier willen wij op inspelen."

StandOut Reclame is een reclamebureau met een specialisatie in de online reclame. "We zien veel mogelijkheden online maar we weten dat traditionele reclame zoals adverteren in kranten en huis-aan-huis verspreiding ook nog steeds werkt. Het gaat hier vooral om de combinatie van communicatiemiddelen die elkaar kunnen versterken."

Om de ondernemers te helpen, houden we op onze website www.standoutreclame.nl een blog bij, waar regelmatig handige en inspirerende artikelen verschijnen, vol met tips en advies voor ondernemers. Daarnaast hebben we op onze website een paar uitgelichte projecten, en uitleg over onze diensten. 

Rond de start van ons bedrijf werden we door ZVO benaderd. We hebben besloten de zaalvoetbalvereniging te helpen met de ontwikkeling van een nieuwe website. Deze sponsoring is voor ons een leuke manier om lokaal naamsbekendheid te krijgen.

www.standoutreclame.nl

 

 

Sponsoren