Zaalvoetbalvereniging Ommen

Speler uitgelicht

 

Naam: Sander Buiter

Bijnaam: Buitje, BJ

Team: Het 5e

Lid sinds: Geen id, Allard, Bennemeer en Veneberg lagen nog in de luiers.

Werk en/of opleiding: Druk op zoek naar een baan als accountmanager, thuisstudie HBO CE bezig.

Verliefd/ Verloofd/ Getrouwd: Samenwonend met Anne.

Kinderen: Sterre (4 jaar) Joep (1 jaar) dus ja.

Droom en/of Ambitie: Leuke baan vinden en nog jaren blijven zaalvoetballen met dit team.

Doelstelling van je eigen team dit seizoen: Was kampioenschap, is nu de 3e plek en de reeks van 7 overwinningen op rij uitbreiden.

Hoogtepunt van je ZVO carriére:Het winnen van de Topscorebokaal in 08-09 natuurlijk en de overwinning vorig jaar op KZVV Kampen. Op dat moment de ongeslagen koploper die met 1-2 verslagen werden in een heroisch duel. Alle goals die ik bij Martijn Ahlers gemaakt heb (en dat zijn er heel wat) zijn ook hoogtepuntjes.

Dieptepunt van je ZVO carriére: De panna die ik 3 weken geleden kreeg van Jeroen Rensink….. ;-)

Met welke profvoetballer kun je jezelf vergelijken: Filippo Inzaghi, kon net als ik niet veel maar stond altijd op de goede plek en maakte veel doelpunten.

Sterke punten als voetballer: Scoren, inzet en af en toe een klein schopje uitdelen

Zwakke punten als voetballer: pfff das n lange lijst…

Favoriete voetbalclub: Bekerwinnaar en Johan Cruijf schaal winnaar van afgelopen jaar, ook wel de trots van Overijssel genoemd: PEC ZWOLLE.

Favoriete voetballer algemeen: In Nederland Joey van den Berg, overall Yaya Toure.

Favoriete voetballer binnen ZVO en waarom: dat zijn er een paar: 1; Mark Veneberg! Zorgt altijd voor bier in de kleedkamer en is denk ik de snelste speler van de vereniging 2 Janko Withaar, ken niemand met zo n drive en 3 de tovenaar van de Carroussel natuurlijk: Jeroen Seisveld, enorme berg techniek en al zo lang ( 74 jaar) op dit niveau spelen… chapeau!

Favoriete snack bij de carrousel: Appel of een peer.

Rookworst: curry

Wat is je beeld van de vereniging: Top! De sfeer is erg goed tussen alle teams, trainingn en wedstrijden zijn altijd goed geregeld en gezellig.

Heb je nog tips/ ideeën en/of opmerkingen voor de vereniging: allereerst complimenten voor de vragenlijst, enorm toffe vragen, mooi bedacht…. Ik mis nog wel eens `reclame` in de hah bladen over bijv, de uitslagen of wedstrijdverslagen van het 1e. Daarnaast vind ik het jammer dat er maar 2 teams zijn die wedstrijdverslagen maken.. 

 

Sponsoren